Idag vaknade jag vid 8.00, sov inte så jättebra inatt, och min första syn var två nya kompisar i form av små ödlor som tittat in hos oss. Så när Anton vaknade tog det inte lång tid innan vi båda sa att "vi ska härifrån IDAG". När vi bestämt oss för att vi skulle bo lite lyxigare de två sista nätterna här på Bali gick vi in och kollade hotels.com för att se om dem hade något lite billigare hotel i Kuta som kommer bli sista stoppet. Självklart hittade vi det, med frukostbuffé och allt. 
 
Vi behövde inte checka ut förrän senare så vi åkte till padang padang beach som inte låg så långt därifrån. Man fick gå ner i en grotta typ kändes det som och när man kom längst ner öppnade upp sig och där var stranden. Jättefin strand som låg mellan klipporna. Där var många surfare men vi surfade inte eftersom det är mer avancerad surf där. Vi låg och schtekte på stranden hela dagen istället innan vi åkte tillbaka till råtthålet för att duscha och sen bege oss mot den omtalade baren "the rock bar". 
 
The rock bar ligger på ett GIGANTISKT hotell (det finns vägar inne på hotellet för bilar så stort det är) som heter Ayana resort. Ett lyx hotell med fina restauranger och den kända baren "The rock bar". Den är väldigt känd för solnedgången man kan se därifrån. Tyvärr kom jag och Anton lite sent så det var fullt och kö när vi kom och vi fick veta att det var 1 timmes väntetid så vi satte oss på restaurangen precis ovanför (man såg solnedgången precis lika bra där). Det var italiensk mat och hur gått som helst. Vi blev ju dock påminda om att vi befann oss inne på ett lyxhotell när vi såg priserna men det var det värt. Så mäktigt att se solnedgången därifrån med grymt god mat, havsutsikt och den häftiga omgivningen. Precis bredvid skulle dem ha bröllop så de hade dukat och gjort helt fantastiskt fint och det var live musik och massa servitörer mm. Inte helt fel att gifta sig precis vid havet uppe på en klippa i solnedgången och dessutom på ett lyxhotell. :O och dem hade inte bjudit få heller. 
 
Efter att vi ätit fanns det plats i baren. Jag förstod varför det är så populärt när vi kom dit. Så häftigt med den utsikten, musiken, stilen, servicen och ja allt var bara helt perfekt. Drinkarna var ju inte att leka med heller ;) vi satte oss där och tog nån drink och bara njöt. Åker ni någon gång till Bali är detta ett MÅSTE! (Maria skriv upp det på listan redan nu;))
 
Vid 21.30 tog vi taxi till Kuta och hotellet vi skulle bo på och det var ju inte helt fel det heller alltså. Att gå från det råtthålet vi vaknade i imorse till detta är nog lika stor skillnad som pyttipanna och spagetti med köttfärsås. (Ni som känner mig vet vad det betyder;)) ...
 
 
Padangpadang beach
 
 
 
 
 
 
Anton shoppa lite på QuickSilver igår, visst är badshortsen grymt snygga?! 
 
 
Bali är tydligen ett populärt bröllopsställe.
 
 
Ayana resort 
 
 
 
 
 
Drömbröllop eller vad? 
 
 
 
 
 
 
Passion delight
 
 
 
Det här med Anton och ta seriösa foto när andra männsiko är i närheten är ingen bra combo ;)
 
 
 
 
 
 
The rock bar 
 
 
 
 
En ganska nöjd Anton! 
 
 
...Så nu ligger vi i sängen nöjda som tusan med både dagen, kvällen och de två nätterna vi har framför oss här på hotellet. Nu blir det lördagsmys och sen kudden för att ladda upp inför hotellfrukosten imorgon :D sov gott!
 
Kram E & A
 

2 kommentarer

Anna Bergström

26 Oct 2013 19:49

Fantastiskt Emelie och Anton det är ni värda kram

Anders

27 Oct 2013 00:00

Fantastiskt!!

Kommentera

Publiceras ej