Igår var vi iväg och snorklade och gud vad häftigt det var. Vi va på tre olika ställen runt giliöarna och vi fick se massa häftiga fiskar med massa olika färger och vissa var riktigt stora. Vi fick även se havssköldpaddor och dem var helt enormt stora. Riktigt häftigt var det.

När vi hoppade i på det ena stället (där vid sköldpaddorna) var det riktigt djupt. Vi snorklade omkring och efter en stund skulle vi tillbaka till båten. Så vi simmar dit... helt fel båt. När vi ser oss omkring är närmsta båt typ 150m bort. Ja det var panik! Vi var ju inte ens säkra på att det var vår båt. Snabbt som fan simmade vi dit och tror ni det var vår båt?!?! Nej självklart inte. Nej det var inte alls kul, jag trodde dem hade kört ifrån oss för dem räknade ju inte in oss precis innan de åkte. Vi såg en båt till ca 50m bort och simmade dit och som tur var var det vår båt. Jag fattar inte hur vi kunde komma så långt bort från båten men det löste sig iallafall.

När vi åkte hem började de stora vågorna komma. Åhh vad läskigt det var. Vågorna var större än båten och vi gungade så mycket att det kändes som att båten skulle slå över. Jag har nog aldrig hålla fast mig så hårt haha. ;) jag som gillade att åka båt innan vi kom till Asien...

När vi kom tillbaka satte vi oss på ett café och fikade lite innan vi gick till vårt rum och denna gången MED AC! :D sååå skönt.

På kvällen åt vi på en mysig restaurang längs havet som hade jättegod mat. Det hade BBQ buffé. Olika grillspett, fisk och biffar som man kunde välja och sen grillade dem det. Också var det salladsbuffé mm till det :) MUMS!

Efter maten satte vi oss i ett sånt fiskspa. Massa små fiskar som äter på ens fötter kan man säga. Det kittlades i början men sen satte sig i princip alla fiskarna på Anton istället... vet inte om det är positivt eller negativt?!? Det kom förbi en kille som sålde filmer när vi satt där och vi köpte två stycken för vi har ju till och med DVD på rummet nu, det ni. ;) Jag bad honom ta ett kort på oss när vi satt där men det var lättare sagt än gjort haha. Han förstod sig ju inte alls på denna stora kamera och han gick fram och tillbaka, fram och tillbaka för att han inte fattade att han var tvungen att trycka på knappen, han bara höll den liksom och jag och Anton satt där och log haha. Tillslut fick han till det iallafall, lite sne osv blev den men det fick duga ;)

Ja sen gick vi hem, satte på filmen och jag somnade som vanligt.

Kram E & A

 

 
 
 
 
 
 
Det smakade tyvärr inte som det ser ut :(
 
 
BBQ-buffé 
 
 
 
 
bilden filmkillen fick till efter 10 försök... ;)
 
 
 
Hon som hade affäre tyckte inte detta var alls lika roligt som vi...hahaha
 

3 kommentarer

Anna Bergström

24 Oct 2013 14:53

Vilket äventyr tur att vi inte vet allt ni gör förrän vi läser det!! vågor, båt som gungar usch var rädda om er ta inte några onödiga risker. Vilka underbara bilder sista var helt klart bäst där ser du Anton det var bara hatten som fattades kinese faaar kram moor

Anders

24 Oct 2013 19:54

Jättefina bilder! Undervattenskameran verkar ju vara helt ok.
Ta hand om varandra. Kram

Ingela Nyberg

03 Nov 2013 14:35

Så härligt ni verkar ha det! Jättefina bilder! Var rädda om er!
Kram mamma

Kommentera

Publiceras ej