Nu i tre dagar har vi bara tagit det lugnt och legat nere på stranden där vi bor istället. Här ligger två fina stränder bredvid varandra som vi växlar mellan. På den ena stranden är det sjuuuukt höga våga, riktigt roligt. Så då blir vi som 8 år igen och som två badmonster haha.

Vädret är ju som det är, man märker att de börjar bli regnperiod här nu. Ena sekunden är det strålande sol och andra öser det ned. Lite drygt när det regnar men är det bara moln är det lugnt. Ganska skönt med moln faktiskt för då är det precis lagom varmt. Idag var det helt klart och solen gassade på. Riktigt varmt, men vi låg under en palm i skuggan ;)

Vi har hittat en jättemysig restaurang som ligger nere vid stranden som heter Oasis. Där har vi ätit två kvällar i rad nu. Den utsikten är helt magisk när man sitter där i solnedgången. Lite dyrare restaurang men helt klart värt det. (Lite dyrare är ca 40kr för en god maträtt). Maten är jättegod! Igår åt vi varsin laxpasta, det godaste vi ätit hittills. Idag åt vi däremot något riktigt snuskigt. Torr kyckling som smakade hav och torrt ris utan sås. Starkt så in i ... Var det också. Men billigt! Alltid något ;) 

Nu sitter vi på en restaurang och har ätit lite frukt. Haha, bara för att komma åt deras wifi. Vi gick en runda nu på kvällen och hittade en till mysig restaurang på stranden, som vi störde oss att vi inte hittade den innan vi åt den torra havskycklingen. Nu har vi något att se fram emot imorgon iallafall ;) 

Häh kommer lite bilder från de senaste dagarna:

 
 
BADMONSTER XD
 
 
Ja vågorna är som sagt j*vligt höga, men roligt är det ;)
 
 
 
 
 
 
Restaurangen Oasis. Helt ljuvlig solnedgång och god mat. Nedan är den stört goda laxpastan. 
 
 
 
 
 
Ja vi har det rätt bra, trots lite regn och ödlor på rummet ;) hoppas ni har det bra där hemma!
 
Kram E & A
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer

Anna Bergström

09 Oct 2013 18:34

Vilka härliga vågor var rädd om er var inte för våghalsiga! Ser ut som paradiset! morfar och jag sitter och tittar han hälsar .puss och kram

mary

09 Oct 2013 20:15

Åh vad jag är avundsjuk på er!!! Vill också!. Ni verkar ha det superbra :) puss

Anders

10 Oct 2013 07:34

Ser riktigt härligt ut! Ta hand om er. :-)

Kommentera

Publiceras ej