Igår var vår sista heldag här på Langkawi. Vi åt vår frukost på vårt stammisställe och fixade lite saker på förmiddagen sen drog vi oss ned mot stranden. Det var strålande sol hela dagen. Härligt!

På kvällen tog vi lite bilder i solnedgången och sen käkade vi middag på vår favoritrestaurang, Oasis. Vi lyxade till det lite igår eftersom det var sista kvällen här så vi åt både förrätt och efterrätt. Efterrätten såg godare ut än vad den var... Riktigt äcklig var den faktiskt :( Sen blev det en liten shoppingrunda. Anton köpte ett par solglasögon och ett par skitsnygga badshorts och jag köpte en solhatt. 30 spänn, ett riktigt kap ;)

Idag ska vi åka vidare och nästa destination är Singapore. Dit kommer vi ta oss med båt och buss. Allt som allt kommer resan ta ca 18 timmar :O men det är stopp och pauser påvägen så det ska nog gå bra. Nu har vi precis ätit en ordentlig lunch (allt för att inte hamna i farozonen;)) och nu ska vi duscha och sen börjar resan mot Singapore. Ha det bäst! 

Kram E & A

 
Anton fixade en fåtölj i sanden och jag låg och läste. 
 
 
 
 
Sista kvällen på favorit restaurangen
 
 
 
 
Helt okej utsikt.
 
 
Restaurang Oasis
 
 
 
Den ser ut som himmelriket men smakade dock inte som det.
 
 
Standard frukosten på vårt stammisställe. OMELETTE
 
 
En av den mest hjälpsamma och trevligaste person jag någonsin träffat. Snacka om att sprida positiv energi! (Hon hjälpte oss med resan till Singapore)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer

Anna Bergström

12 Oct 2013 09:31

Paradiset !

Ingela Nyberg

15 Oct 2013 21:37

Jag hade nog kunnat överleva på Langkawi, suck. Ser såå härligt ut!

Kommentera

Publiceras ej