De två sista dagarna på Bali passade vi på att bara ta det lugnt. Sola, bada och shoppa lite. Ena kvällen var vi även på Hard Rock Café. Vi tog nachos till förrätt och när den kom in förstod jag varför det stod "big enough to share". Det var helt sjukt mycket och när vi ätit upp ångrade vi båda två att vi beställt varmrätt också. Fajtas hade vi beställs och det var jättegott men vi orkade knappt hälften. 
 
Nu efter en lång dag och natt har vi kommit fram till Auckland på Nya Zeeland. Lite läskigt är det när man tänker på hur långt hemifrån man är nu ;) Vi tog oss till vårt hostel och lämnade väskorna och sen tog vi oss ut för att ta reda på hur vi ska ta oss runt när vi är här. Vi bestämde oss tillslut för att åka med kiwiexperience. Det är en buss som tar oss runt överallt på både södra och norra ön. Man kan hoppa på och av som man vill och de har en massa erbjudande på alla de olika aktiviterna man kan göra på varje stopp. Vi har även garanterat boende på varje ställe. Imorgon börjar vi denna turen och vi börjar med att åka norrut. Riktigt taggade är vi! 
 
Det känns skönt att ha lämnat Asien nu. Vi var ganska trötta på nudlar och ris och det är så skönt att vara här när alla förstår en och vi förstår dem. Dock så är här mycket kallare så idag fick jeansen och tjocktröjan åka på.
Nu ska vi sova eftersom vi ska upp 06.30 imorgon. Bussen går 07.30. 
 
Kram E&A
 
 
 
 
Gott med mycket ost, men gud så mätta vi blev
 
 
Auckland city
 
 
Skytower
 
 
Vi kommer att åka den gröna och orangea vägen.
 
 
 

2 kommentarer

Anna Bergström

29 Oct 2013 14:54

Härligt att ni är framme nya äventyr!!

Anders

29 Oct 2013 17:20

Ni verkar ha hur kul som helst. Lite avundsjuk när man ser alla bilder. :-)

Kommentera

Publiceras ej