I söndags började vi dagen med att äta en rejäl frukost. Omelett blev det för min del som kostade ca 15kr :) maten här är så himla billig här. Du får en hel middag med dricka och allt för ca 20kr och vill du lyxa till det lite kan det gå upp mot en 50 lapp men då är det lyxdeluxe ;)

Sedan hyrde vi en moppe... Kan ju säga det att moppen hann knappt med våra hjälmar för dem var så fruktansvärt snabba, haha. Riktigt snygga var :) Anton var förare, tur var väll det... Och jag kartläsare. Första målet var att ta oss till "Telega tujuh" eller "seven walls" som det heter på engelska. Det är ett vattenfall och även om vi fick gå 5000 trappsteg innan vi kom fram och svetten bara rann var det värt det. Det var något av det finaste jag sett på länge. Rena paradiset! Det var fint väder när vi kom dit och åh.. Ja det var så fint :)

Andra målet var ett annat vattenfall som hette "Telerum fall" men när vi var påväg dit började det spöregna igen så vi fick köra in på en krokodilfarm och ta skydd. Där passade vi på att äta lunch. Mycket nudlar och kyckling och kyckling blir det, känns som att det är det enda dem äter här. Det eller stekt ris med kyckling;)
Nät vi kom fram hit dugga det fortfarande lite men det gjorde inte så mycket. Här kunde man inte bada lika lätt men det gick.

Sista målet var ett tredje vatten fall som hette "durian blablabla" kommer inte riktigt ihåg. Nu var vi tvungna att köra ganska långt på en och samma väg som låg ganska öde. Självklart började det forsa ned när vi bara kört en liten bit. Det var inte så skönt speciellt inte för Anton eftersom han satt där framme, jag hade ju lite skydd där bak :D nä det var riktigt kallt och det gjorde ont när man fick dropparna på sig tillslöt, riktigt hemskt va det. Tyckte lite synd om Anton där. Han var inte så glad när vi väl kom fram då han var hungrig samtidigt... Men det var ganska kul nu efter när man tänker tillbaka.
Det sista vattenfallet där kunde man inte bada alls men miljön där var väldigt fin med alla träd osv som låg runt omkring.

På kvällen när vi kommit hem var vi väldigt stolta över oss själva att vi hittat hen igen och detta var lätt den bästa dagen hittills. Det var skönt att åka moped, man fick se mycket och kunde själv bestämma hur länge man ville vara på ställena osv. Det första vattenfallet var helt klart bäst, så jag är glad att vi åkte dit först när det var så bra väder.

 
Fruktansvärt snabba var vi ;)
 
 
Telega tujuh 
 
 
 
 
 
 
 
Det andra vattenfallet Temerun fall
 
 
 
En fin strand vi hittade påvägen :)
 
 
 
De tredje vattenfallet :)
 
 
 
Efter tre en lång dag var vi väldigt trötta men stolta över att vi hittade runt överallt och nöjda att vi haft en underbar dag trots regnet :)
 
Kram E och A
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kram E och A

1 kommentarer

Ingela Nyberg

15 Oct 2013 21:34

Wow vilka härliga bilder <3

Kommentera

Publiceras ej