I fredags kollade vi runt där vi bor, Cenang Beach, och tog det lugnt hela dagen. Ganska mysigt ställe med mycket folk om man jämför med resten av ön. Här finns många restauranger och hotell och man märker att det är ett turist ställe, typ kinesernas paradis eller något. Det finns kineser över allt och de är alltid redo med kameran, haha.

I lördags gjorde tog vi en båttur som de kallar för " Island hopping". Jag brukar tycka om att åka båt men den här killen såg ju ingen anledning att köra lite lagom. Här var det full gas från början till slut så kan ju erkänna att jag var lite nervös. Det var ju inte den mest stabila båten heller...
Vi åkte iallafall först till en ö som de kallar "the pregnant maiden" tror jag. Öns berg ser ut som en gravid kvinna och det finns en myt som säger att om man har svårt för att bli gravid ska man åka dit och dricka sjöns vatten. Intressant att veta kanske... ;) Ön var väldigt fin iallafall och vi hyrde en liten trampbåt så vi kunde komma längre ut på sjön. Den var dock väldigt liten så Anton fick knappt plats, såg ganska roligt ut, hehe.

Sen åkte vi vidare till ett ställe i havet där det fanns örnar de matade som vi fick se. Men kan ju erkänna att det inte var så mycket att se. Däremot så fick vi se väldigt fina öar påvägen.

Sista stoppet var en jättefin ö med en vit härlig strand. Tyvärr han vi bara komma dit och ta ett snabbt dopp sedan började det störta ned. Lite synd, men är glad att vi kom dit innan det hann börja regna. Hade varit värre om det regnat från början. Sedan åkte vi båten hem igen i regnet. Blöta blev vi men det var ganska kul:)

 
Kineserna vi vi åkte med som skrek VARJE GÅNG båten hoppade till lite ;)
 
 
The pregnant maide, ser ni den gravida kvinnan?
 
 
Där fanns även väldigt många apor.
 
 
 
 
 
 
Anton den extremt lilla båten haha
 
 
Örnmatning
 
 
 
 
Den fina fina ön vi tyvärr bara hann vara en liten stund innan det började regna.
 
Kram E o A
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej