Idag gick vi upp vid 8.00 för att äta frukost. Det var så gott! De är ett par stycken här som har band om hushållet och de är jätteduktiga. Här är rent och fint överallt och de lagar super god mat. Till frukost serverades det, äggröra, bananpannkakor, toast med pålägg, frukt och juice. Perfekt uppladdNina inför surfandet. 
Klockan 9.00 gick bussen till stranden där vi skulle ha vår första lektion. Vi fick först en teorigenomgång om säkerhet osv, sedan fick vi solkräm, hjälmar och rashguards (tröja man har på sig när man surfar). Sedan gick vi ned till stranden med brädorna. Vi tränade först lite uppe på stranden och sen fick vi gå i vattnet och börja prova på att surfa. Det var ganska svårt men vi lyckades båda två att ställa oss upp och surfa :) det var jätteroligt och jag längtar till imorgon och lektion 2. Anton var riktigt grym och klarade det nästan med en gång, den lilla sportfånen ;) han slutar aldrig att förvåna när det gäller sporter. Han kan allt! :)
 
När lektionen var slut åt vi lunch och sedan kollade vi runt lite. Vi hittade ett jättefint och stort gym. Ja  ni kan ju gissa var vi kommer befinna oss efter surfingen imorgon... ;) klockan 14 gick bussen hem igen och då chillade vi lite vid poolen snackade med de andra. Halv fem var det dags för pilates. Det var frivilligt men jag var såklart med. Riktigt bra maggträning, kommer ha träningsvärk imorgon. 
 
Direkt efter pilatesen var det dags för en teorilektion. Det gick bra och i slutet ställde han två frågor och Den som svarade rätt vann en t-skirt. Självklart drogs tävlingsmänniskan fram i mig och ja jag vann den ;) sen var det middag, jättegod mat. Sallad, ris, någon fisk i curry, vårrullar och pork i någon god sås. 
 
Nu nu på kvällen hängde jag med ett par av de andra tjejerna till en bar här i närheten och snackade lite. Jättetrevliga tjejer som ska göra samma resa som jag och Anton efter detta. Gilli - Nya Zeeland - Australien :)
 
Sov gott, 
Kram E & A
 
 
Kolla in snyggingen, riktig snabb var han med den hjälmen också ;)
 
 
Surfgänget och lärarna här på campet!
 
 
Inte den snyggaste bilden, men ändå coolt!
 
 
Pilatesdags
 
 
 
 

4 kommentarer

Ingela Nyberg

15 Oct 2013 22:01

Så läckert, jättefina bilder!
Vilket härligt gäng! Kul att ni har träffat andra trevliga nordbor.
En liten rättelse bara...Anton är bra på de FLESTA sporter...men i volleyboll, bowling och badminton...nja där har han mött sin överkvinna :-)
Kram

Ingela Nyberg

15 Oct 2013 22:05

Så bra att ni hittade ett bra gym annars vet jag att det är farozon 2; när E och A inte har tränat på två dagar!!

Kaffehörnan

16 Oct 2013 01:34

Coola bilder

Anna Bergström

16 Oct 2013 13:18

Vad kul! Ser fantastiskt ut Emelie och Anton.kram

Kommentera

Publiceras ej