Hejsan allihopa!
Vad roligt att se att det är så många som följer vårt äventyr :D 
 
Idag hyrde vi moppe igen för att kunna ta oss runt smidigt och lätt till olika stränder på ön. Vi åkte först till en liten helt vit strand där vi låg alldeles själva med lite musik från en bar. Helt underbar fin liten strand. (Mamma, du hade älskat den) Det har varit strålande solsken hela dagen, det går knapp att ligga i solen för då"smälter man bort" som Anton säger, haha, så det blev att ligga under en Palm idag också. Förutom när det var fotografering ;) Anton är lite trött på mig och alla min foton vilket jag kan förstå, men fina blev dem. 
 
Där var tyvärr ingen restaurang på stranden så när vi skulle äta lunch var vi tvungna att ta moppen och åka iväg. På med kläderna och packa ihop sakerna, upp på moppen... Tror ni den ville starta? Nej, självklart har batteriet på moppe***** laddat ur och att kickstarta moppen fungerade inte heller... Ja så där stod vi i hettan helt öde och kom ingenstans. PANIK! Dessutom var vi i farozonen ( farozonen= 1stEmelie+1stAnton+ingenmatpåmerän3timmar) dessutom var det ju så varmt så det var farozonen +. Men måste säga att vi klarade av det väldigt bra och lyckades hålla humöret uppe :D vi fick be någon inhemsk ringa stället vi hyrde moppen på. De skulle komma efter en timme med en ny moppe... Så vi fick vänta, men vi hade ju faktiskt ett rätt hyfsat ställe att vänta på om man säger som så. Vi lade oss ned på stranden igen och efter ca en timme kom de med en ny moppe och vi kunde äntligen åka iväg och käka lunch. Vi klarade farozonen haha ;) 
 
Efter lunch åkte vi till en annan fin strand som låg nere vid en hamn med massa fina båtar. Där lade jag mig och läste och Anton lade sig i solen. Jag har börjat läsa en bok som heter "50 nyanser av honom" har bara läst 3 kapitel och den är redan ööööver bra. Längtar till om ca 15 min så jag kan lägga mig i sängen och läsa ett kapitel till ;) 
 
Nu på kvällen gick vi ned på stranden och satte oss på restaurangen jag snackade om igår. Tyvärr var maten inte lika god där och jag fick min mat när Anton ätit upp så, nä det stället blir det inte fler gånger. Vi kommer nog satsa på vårt favvoställe nu de sista dagarna innan vi ska vidare till Singapore. 
 
Vars en Magnum har precis slunkit ned i magen och nu är vi ganska trötta så det blir snart dejt med kudden. Sov söt allihopa! 
 
Kram E och A
 
 
 
 
 
 
 
 
 Väntan på den nya moppen... 
 
 
 
Anton schtekte medan jag...
 
 
...läste min braiga bok
 
 
Dags att åka hem efter en toppen dag :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer

Syrran

10 Oct 2013 22:18

Haha, älskar att du kallar det farozonen+ :D <3

Anna Bergström

11 Oct 2013 11:47

Tänk att ni klarade farozonen -så roligt kan se er båda med lågt blodsocker och mord i blicken!!

Ingela Nyberg

15 Oct 2013 21:32

Mmm jag hade nog älskat den stranden...och allt annat jag ser på bilderna :-)
Shit...den farozonen kan skrämma vem som helst! Imponerande att ni klarade det utan större utbrott :-)

Kommentera

Publiceras ej