Igår morse fick vi stiga upp tidigt, bussen gick klockan 7.00 och vid 9.00 gick båten till Syd ön, 3h tog det så nu har vi lämnat den norra ön. Första stoppet här var Kaiteriteri. Ligger precis utmed kusten med två små fina stränder, lite klippor osv. Igår gick vi en runda på stranden och klättrade på klipporna och tog det lugnt. Vi var lite slitna sen i förrgår.

Måste berätta en riktigt sjuk sak som hände igår. När vi satt i bussen påväg hit körde vi på en kurvig väg där det var ett stup precis bredvid i princip. Då kommer det en idiot som kör om bussen precis innan en kurva när det kommer mötande trafik. Som tur var hann han precis förbi. Vår busschafförer tutade och den mötande bilen räckte "fuck you" till honom. Vi var typ på ett berg och den här bilen bara fortsätter att gasa i kurvan och åker rätt in i bergsväggen med sidan av bilen. Sen får han ingen kontroll på bilen men fortsätter gasa så han kör rakt över vägen och hamnar gungandes på kanten av berget med fronten över kanten. Det värsta var att när allt hände så skriker vår buss chaufför "yes" för att han tyckte att han var en sån idiot och sen kör han bara vidare och säger "nej, jag stannar inte för idioter som honom". Visst han var en idiot, men man stannar ju ändå. Tänk om bilen har fallit över efter att vi åkte då har chauffören dött ju. Det kom andra efter som stannade men ändå, vi var ju många på bussen som hade kunnat hjälpa till.

Man märkte på Rick (vår busschaufför) att han blev ganska rädd men om han i bilen var en idiot som körde så, då var ju Rick en idiot som inte stannade.

Som tur var klarade sig killen i bilen bra och bilen tippade aldrig över har vi fått reda på nu. 

Kram E & A

 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer

Anna

10 Nov 2013 21:39

Läskigt!!

Ingela Nyberg

12 Nov 2013 20:18

Vilket paradis!
(Som sagt...den siste idioten är inte född...och ni upptäckte ju två!)

Kommentera

Publiceras ej