I fredags var det dags för FORSRÄNNING! Vid 9.00 åkte vi iväg för att åka forsränning i en flod i närheten. Det var roligt och ganska läskigt emellanåt. De bedömer floderna efter en skala mellan 1-5 och denna floden började som en 3 och slutade som en 5. Vi var tvungna att hoppa i vattnet vid vissa tillfällen. Det var 12 grader i vattnet så ni kan ju själva tänka er så mycket vi eller iallafall jag frös. Även om vi hade våtdräkter var det så kallt. Vi fick även hoppa från en 7 m hög klippa. Det var kul :D 

Forsränningen var tyvärr inte riktigt som vi väntade oss. Vi trodde det skulle vara svårare och läskigare och att det skulle vara fors hela tiden. Nu var det liksom en liten bit där det var riktigt forsränning sen var det lugnt ganska länge, sen kom en liten bit till. Men det var kul ändå. :)

Efter forsränningen hann vi bara duscha och äta sen skulle vi åka vidare och nästa ställe vilket var Wellington. Nya Zeelands huvudstad. Hit kom vi på kvällen så vi hann inte se så mycket, sen skulle vi åka 7.00 dagen efter. Det var synd att vi inte hann stanna längre där för det fanns ändå lite man ville se. Kvällen vi var där drog vi iallafall ut med de andra från bussen. Detta var vår sista kväll tillsammans med många av dem eftersom de valde att stanna kvar i Wellington ett par dagar. Nu har vi fått många nya ansikten på bussen.

Kram E & A

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer

Anna

10 Nov 2013 21:41

Kul

Ingela Nyberg

12 Nov 2013 20:19

Uhhh...I like...NOT!!!
Men säkert jättekul för er :-)

Kommentera

Publiceras ej