I onsdags kom vi hit vid 10.30 och checkade in, de tittade väldigt skeptiskt på oss när vi kom in i lobbyn med våra stora ryggsäckar, kylväskor och allt vad backpacker livet kräver. Vi gick och åt en riktigt god frukost på ett café här i närheten och sen gick vi tillbaka och åkte rakt upp och lade oss vid poolen, tog ett dopp, solade lite och tog det allmänt lugnt. Vid 13.30 fick vi vårt rum. Det var ju ganska nice om man säger som så. Nu när vi är vana vid trånga stökiga rum med 8-10 sängar kändes det lite som att komma till himmlen. Nu hade vi äntligen en stor skön säng, eget badrum, massa space och sist men inte minst FRUKOSTBUFFÉ. Som vi har sett fram emot detta. Enda sedan vi bokade har vi räknat ned dagarna.
 
På kvällen hade vi köpt lite ost och kex och sånt till middag för vi var inte så hungriga. Så vi duschade och satte på oss våra vita morgonrockar och satte oss i fåtöljerna vid tv:n och åt. Såå mysigt, det var det bästa på länge så det har vi gjort nu varje kväll. 
 
På dagarna har vi tränat på hotellets gym, legat vid poolen och badat. Vi har spenderat mycket tid uppe på rummet också och utnyttjat varenda krona, haha. Ja man kan väll säga att vi har levt som två kungar i tre dagar men nu är det tyvärr slut. :( 
 
Det enda som varit lite jobbigt med dessa dagarna är att hela vår resa börjar närma sig sitt slut och det stora beslutet måste tas om vi ska stanna och jobba eller åka hem och jobba. Detta måste vi ha bestämt till på måndag och jag tror inte någon av oss vet riktigt vad vi vill och tankarna går åt alla håll och vi vill nog inte riktigt samma sak. Så nu ska jag Skypa med mamma och hoppas på att hon har något klokt tips om hur jag ska göra så kanske det blir lite lättare att ta ett beslut. 
 
Kram E och A
 
 
 
 
 
 
 Myskvällar!
 
 
 
 
Japp, jag har köpt ny bikini. Trekantsbikini till och med, plötsligt händer det.
 
 
Vi tyckte det var jättekul att ta foto i poolen.
 
 
 
Frukostbuffé!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej