I måndags tog vi första bussen 10.40 imorse. Vi var framme i mission beach runt 16. När vi åkte ifrån hostel på magnetic Island träffade vi på en tjej som var på samma båt som vi på whitsundays. Då såg vi att hon också fått bedbugs eller loppor. Hon hade sår och bett över precis hela kroppen och de såg precis ut som de jag fick. Det såg ganska äckligt ut. :( Så nu i efterhand är vi så himla glada att vi tvättade allt direkt när vi kom ifrån båten och inte lade ned någonting i våra stora väskor. Hon hade inte tvättat sina saker förrän några dagar senare och därför såg hon ut som hon gjorde. Tänk om vi inte hade tvättat direkt, vill inte veta hur jag hade sett nu då. Hon hade ju däremot inte kunnat tvätta sin väska... Så jag och Anton lade vår väska så långt ifrån hennes på både första bussen och båten men sen när vi skulle på greyhoundbussen...då lade Anton våra väskor på andra sidan så långt ifrån hennes men då kommer busschauffören och kastar Antons väska över hennes och sen min där på. Ja ni kan ju själva tänka er Antons panik med tanke på hur han är när det gäller sjukdomar, kryp och sånt. 
Såfort busschauffören tittade bort flyttade Anton våra väskor igen. Skitbra tänkte vi. Nä då kommer busschauffören och kastar hennes väska över Antons istället. Varför liksom? Och då ... Ja Anton blev ju inte så glad precis om man säger som så för nu vågade han inte trotsa busschaffören mer. Han såg typ sitt liv gå under på grund av bedbugs, haha. Nä det var inte kul och han var jättearg så när vi satt på bussen och busschauffören gick omkring och räknade alla och efter ett antal ljuvlig ord från Antons söta lilla mun sprang jag ut snabbt som f*n och flyttade hennes väska från Antons och lade den en bit bort. Då blev Anton som ett barn på julafton igen och livet kändes lite lättare. ;) 
 
I mission beach gjorde vi inte speciellt mycket. På kvällen cyklade vi till ett litet café och käka middag, mataffären var stängd. Senare kolla vi bara lite film och sånt bland alla insekter som fanns där. Har aldrig sett så många olika kryp och insekter i hela mitt liv samtidigt. Sådär kul men som tur var skulle vi bara sova där en natt. 
 
Dagen efter lade vi oss på stranden en stund och sen på eftermiddagen gick bussen till Cairns.
 
Kram E & A
 
 
Jättegod pasta!
 
 
Cafét
 
 

Kommentera

Publiceras ej