Denna julafton firades inte riktigt som vi brukar göra hemma. Lite synd tycker jag, hade väldigt gärna varit hemma just denna dagen, men vi fick en jul vi aldrig kommer glömma.

Vi var ju först på båten, och när vi kom till Airliebeach igen hade jag fått fler bett och hade lagom mycket panik. Det första vi gjorde när vi kom tillbaka till hostlet var att ta allt vi hade haft med oss och kasta in i tvättmaskin en och då menar jag ALLT. Kläder, handdukar, väskor och det vi inte kunde stoppa in i tvättmaskinen, typ oss själva duschade vi av direkt och skrubbade hela kroppen. Sedan kändes det lite bättre för även om vi fått bedbugs eller något annat kunde det inte sprida sig mer.

Vi sökte lite på internet sen och då kom vi fram till att det antagligen var loppor. Tjoho! God jul Emelie och Anton här får ni lite loppor kastat i ansiktet...

När vi var klara med projekt bli av med loppor gick vi och handlade lite gott till kvällen och lade oss och tittade på alla bilder från båtturen. Sedan var klockan ganska mycket så vi gjorde oss i ordning och gick till en restaurang där vi åt som låg precis vid vattnet. Jag åt någon fiskpasta och Anton åt "dagens fisk" haha. Det var mycket gott. Efter det gick vi tillbaka till hostlet och skypa med alla er där hemma.

Vi hade en mysig julafton trots allt. :)

Kram E & A

God jul från oss till er

 
 
 
 
Smeagol som tomtenisse
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Anna Bergström

28 Dec 2013 21:11

Vilka annorlunda och roliga jul bilder!! Låter mysigt och jag skulle lätt kunna ha 35 grader och sol här hemma regnar det och är så grått så bara njut. Julen är över och det kommer fler sådana så ta vara på de sista dagarna ... Om ni inte stannar kvar och jobbar? Kram mamma

Kommentera

Publiceras ej