De sista dagarna nu sen vi kom tillbaka till Gilligans efter Pullman har vi i princip inte gjort någonting. Vi har tagit det lugnt, gått till lagoonen och badat och solat lite, kollat lite affärer och kollat en till bio men den var för invecklad för att förstå utan svensk text. Det har varit så varmt här så man orkar inte vara ute i solen så länge. Vi har legat i solen max 2h, sen har vi fått spel. Har varit ca 35 grader i skuggan.

Vi har även gått till köpcentrat ett par gånger som bara ligger en liten bit härifrån. Anton har köpt så mycket som ett basketlinne och en keps. Jag har köpt två t-skirtar, flipflop, bikini, träningslinne, en vattenflaska och ett par byxor jag kan ha när vi kommer hem... Ja när man har gottat sig i tre och en halv månad får man räkna med att det sätter sig även om man önskar att det inte gjorde det. Förhoppningsvis behöver jag bara använda dem ett litet tag hemma. :) Vi har även spenderat ganska mycket tid på rummet. I 5 nätter bodde är 4 skottar. Killar allihopa och fy vad jobbiga dem har varit. Dem har inte visat någon hänsyn över huvudtaget när de kommit hem mitt i natten. Då har de bankat på dörren, tänt lamporna osv. Klockan 06.00 på mornarna har de gått upp och pratat jättehögt osv så vi vaknat men det värsta var ändå att de var så himla äckliga. De raknade sig i vasken och när jag sen kom dit var hela vasken full av hår, de slängde skräp osv över allt, de kissade på toalettsitsen och de bäddade inte ens sina sängar utan sov liksom direkt på madrassen. Fast det är ju i och för sig upp till dem. De lämnade iallafall igår så nu är det i princip bara jag och Anton kvar i rummet, riktigt skönt. Det bor en tysk tjej här också men hon är aldrig här och sover inte här heller. :)

De tre sista dagarna när vi eller jag iallafall tänkte satsa helt på solningen, blev det ingen sol. Det har regnat nu i tre dagar, såklart. Under hela Australien har det nog inte varit en molnig dag men självklart ska de komma de tre viktigaste dagarna. Så typiskt. Men vi är nog ganska bruna ändå, även om vi inte själva ser det.

Idag har vi passat på att mysa så mycket som möjligt för imorgon ska vi splittras. Anton har bestämt sig för att åka tillbaka till Sydney och jobba någon månad och jag har bestämt mig för att åka hem. Det känns lite jobbigt men lika snabbt som dessa tre och en halv månaderna har gått hoppas jag att denna tiden går nu innan Anton också kommer hem.

Nu på kvällen gick vi ut och åt på en mysig restaurang eftersom detta är vår sista kväll på resan. Ingen av oss kan förstå att det redan är slut och att vi ska splittras imorgon. Det känns lite overkligt men samtidigt ska det bli så skönt att få komma hem och äntligen få träffa alla man saknat så mycket och äntligen få sova i sin egen säng. Som jag har längtat efter det. Fast det känns att vi har varit borta länge ändå för jag är jättenervös för att komma hem. Fråga mig inte varför.

Imorgon lyfter första planet 12.45 australiensk tid, Anton landar i Sydney 22.00 och jag landar i Köpenhamn 12.30 på Tisdag. 

Kram E och 

 
Det finns en svensk affär här i Cairns som vi gick loss lite i ;)
 
 
Lagoonen
 
 
 
Här har vi bott nu i 9 dagar.
 
 
Men vi byggde vår egen lilla koja. :)