Idag vaknade jag vid 8.30 och kunde inte sova längre. Jag har börjat få så himla svårt för att sova vilket inte alls är likt mig. Jag brukar alltid somna på 2 min och sova som en stock hela natten. Kanske inte så konstigt när det hela tiden är folk som springer in och ut mitt i nätterna, tänder lamporna, pratar högt och inte visar någon respekt alls. Flera nätter i rad har det varit såhär nu. Man kan inte koppla av när man sover och det är jättejobbigt. Hoppas verkligen att vi hamnar med bättre människor nu när vi ska till surfers paradise. 
 
Jag gick iallafall fall upp och gick en runda på stranden innan jag väckte Anton. Det var någon stor tävling nere på stranden för barn. Ingen surfvänliga men något liknande så vi åt frukost snabbt och sen gick vi ner och kollade. Det såg så kul ut och man önskade att man var 8 år igen och kunde vara med, haha. Sen blev det lite sämre väder så Anton gick och tränade. Jag tänkte följa med men tror jag har lite feber och känner mig inte riktigt bra, jag sitter och fryser nu och det är 30 grader ute så något fel är det nog. Kanske beror på att jag sovit så dåligt de senaste nätterna. Jag fick absolut inte träna av Anton, istället sitter jag här och skriver. :) 
 
Nu är nog Anton snart klar så då ska vi fixa lite lunch och sen ikväll ska vi gå till "the lighthouse" som är en fyr där det tydligen ska vara väldigt fin utsikt vid solnedgången. 
 
Imorgonbitti går bussen till Surfers paradise och denna gången har vi bokat hostel så vi inte hamnar i samma situation som förra gången... ;) 
 
Kram E & A
 
 
Tävlingen på stranden, här körde de någon reaktionstävling.
 
 
 
 

1 kommentarer

Mona Rosén

01 Dec 2013 20:04

Hej Emelie. Hur är det med dig. Tycker det låter som du inte blir riktigt frisk från din förkylning.
Du måste vila någon dag ordentligt så blir du fortare bra. Det är så roligt att läsa på din blogg och följa allt ni får uppleva. Idag har jag varit hos mamma och pappa och ätit flygande jacob. Sen körde mamma och jag in till byn för att gå i affärer, det är ju julskyltning. Dom stängde redan klockan fem, så det blev bara en liten tur. Det är fint med alla julljus nu som brinner i alla fönster. Jag förstår att ni är riktigt solbrända nu, och man blir lite avundsjuk när man läser att ni har 25 gr. Här hemma är det lite blåsigt och kallt, så njut nu de sista veckorna för snart är ni hemma i verkligheten igen. Längtar efter er och hör av mig igen lite senare. Hälsa Anton. Många kramar från Mormor

Kommentera

Publiceras ej