Första kvällen här i Cairns var kvällen innan nyår så även om vi bodde på ett festhostel bestämde vi oss för att ta det lite lugnt, så vi köpte biljetter till nya Hobbit filmen. Den var bra men de är så låååånga. De är lite drygt tycker jag men annars var den bra. Vi trodde detta var sista filmen men det kommer en till märkte vi i slutet. 
 
På nyår gick vi först till lagoonen och badade lite sen var vi tvungna att shoppa. Anton fick lite panik för att han inte hade något att ha på sig på kvällen så det blev ett par nya shorts ett par skor och ett par flippflopp. Skitsnyggt allting. Allt var mörkblått... Tror inte alls att jag hade någon påverkan... ;) 
 
På kvällen sen gick vi först ut och åt med två svenska tjejer som bodde på samma rum som oss. Emilia och Nicole hette dem och Emilia hette Bergström i efternamn, lite roligt. Jättetrevliga var de och vi hade roligt tillsammans hela kvällen. Efter maten gick vi tillbaka till Gilligans (där vi bodde) och förfesta lite innan vi gick ner till själva festen. Lite annorlunda nyår som i princip var helt utan raketer osv men vi hade roligt så det gjorde inget. :) 
 
Dagen efter var vi tvungna att checka ut klockan 10 redan... Men det kändes inte så jobbigt för vi skulle ju checka in på Pullman direkt efter :D Nu har vi levt som kungar i tre dagar och imorgon ska vi tillbaka till gilligans tyvärr. Jag lägger ut hela Pullman vistelsen imorgon. 
 
Kram E & A
 
 
Såhär snygga glasögon får man ha när man kollar 3D bio. 

1 kommentarer

Ingela Nyberg

10 Jan 2014 09:24

Gud så fint där ser ut! Jag förstår att det var en kontrast till de andra ställena :-)
PS. Ni är ju riktigt snygga i glasögon :-)
PS 2. Jättefin bikini! Perfekt färg till solbrännan (men det tänkte du väl inte på :-)
Kram

Kommentera

Publiceras ej